Området

Lac sct. Cassin

Området

I provence står oplevelser og seværdigheder nærmest i kø, de ligger kun og venter på at blive set og oplevet.

Man må ikke snyde sig selv for en tur til St. Tropez, byen som Brigitte Bardot gjorde verdensberømt. Byen kan nås pr. bil, men også foregå til vands. Indsejlingen til byen byder på så flot et panorama, at det er et must for alle, der har planlagt et besøg under ferien til den franske riviera. Fra de omliggende feriebyer Sainte Maxime, Cogolin, Port Grimaud og Les Issambres er der hver time i højsæsonen afgang til Saint Tropez med en af de grønne både - Les Bateaux Verts.

Gorge du Verdon er en af Europas fornemmeste naturoplevelser med den 50 km lange, 15 km brede og 800 meter dybe kløft. Kløften ligger i øst-vestlig retning og køreturen rundt om den er godt 100 km lang. Beregn en hel dag til denne storslåede naturoplevelse.

I Cannes triller Ferrarier rundt mellem verdens fineste og dyreste mærkevarebutikker. Cannes er næsten som Paris, bare ved Middelhavet. I filmfestivalbyen kan man være stjerne for en dag, spise frokost i vandkanten, være på sightsseeing i filmens fodspor, shoppe på La Croisette eller Rue d´Antibes eller gå efter loppefund i Forville.

Monaco, fyrstendømmet på den franske sydkyst er bestemt et besøg værd. 10 km øst for Nice ligger dette lille skattely med den beskedne udstrækning fra kysten på 3 km og få hundrede meter i bredden i praksis en integreret del af Frankrig. Her er fyldt af velhavere, sportsstjerner og turister, en sjov oplevelse at beskue fra Cafe de Paris på Casino-pladsen.

Lige udenfor døren i Callian findes charmerende små landsbyer med talrige restauranter, der tilbyder et væld af gastronomiske oplevelser til så lave priser, som man ikke finder i Danmark. Og på 10 min. er man på, vel nok europas fineste Golf Ressorts: Terre Blanche. 

I nabobyen Fayence er der tennisbaner og et stort swimmingpool. I dalen kan lejes racercykler på dags- og ugebasis.

Området byder også på den store sø Lac du St. Cassin, hvor der er mulighed for at bade og leje vandcykler.

Kort afstand til middelhavet